Home » Blog » Bewustwording » Een herinnering

Een herinnering

door | 7 aug, 2023 | Bewustwording

In deze tijden waarin alles op losse schroeven lijkt te staan en waar de meningen steeds meer uiteen lijken te lopen heb je af en toe een bemoediging nodig. Print deze quote uit en plak hem ergens dat je het goed kunt zien en voel dat het waar is. Ja, dat mag! Het is een kleine herinnering voor wie jij bent: machtig, groots.

Laat het los

Telkens als je je wankel voelt, uit het veld geslagen, weet dat wat je meemaakt altijd ergens goed voor is, al weet je zelf nog niet precies wat dat is. Vaak zie je het pas achteraf. Het allerbelangrijkste is dat je je herinnert dat jij er toe doet, dat jij precies bent daar waar je wezen moet, al voel en zie je dat op dit moment nog niet zo. Heb vertrouwen. Het komt allemaal goed. Focus je op wat je graag wilt, accepteer je gevoelens, onderzoek. Wat maakt dat je je zo uit het veld geslagen voelt? Dat is nog iets dat geheeld mag worden. Slaak een diepe zucht (of meerdere) en laat los met elke uitademing. Heel het met jouw liefde. Zo weet jouw lichaam dat je mag ontspannen.

Uit de valkuil

Zorg dat je niet in de valkuil trapt van al die informatie waarin iemand jou wil laten geloven. Laat je niet manipuleren. Laat je niet leiden door de creatie van verdeeldheid, van woede, frustratie, angst. Het zijn allemaal slechte raadgevers om jou klein te houden. Geef er geen aandacht aan, geen enkele. Het houdt je in een lage frequentie, waar jij je terecht niet fijn voelt. Ze zijn er niet, in werkelijkheid, ze worden gecreëerd om over jou te heersen. Omdat diegenen iets tekort komen, namelijk liefde. In de plaats daarvan wil men zich laten gelden. Dat hoeft niet, ook zij zijn groots, alleen ze weten het nog niet.

Jij maakt het verschil

Kijk naar de quote en voel hoe het werkelijk is. De eenheid die er is, al lijkt het niet zo. De liefde die ís, als jij het toelaat, als jij dat plekje gaat voelen waar jouw liefde stroomt, stap erin en voel. Breng het naar de wereld. Jouw aanwezigheid, jouw liefde doet er toe en maakt het verschil. Jij en ik en die ander die dat ook doet, wij allemaal samen. Dat brengt pas verandering, niet diegene die zichzelf opwerpt als leider. Jij bent de leider, ik ben de leider, wij allemaal samen. We krijgen wat we allemaal ten diepste verlangen en dan er is vrede, verder niets. Laat je niks wijsmaken. Gebruik je Eigen Wijsheid. Jij ‘weet’ het al lang. Het enige dat altijd blijft bestaan is liefde, licht en eenheid, dat wat wij in werkelijkheid zijn, een wereld vol Licht dat in evenwicht is.

Over Sylvia

Natuurgeneeskundepraktijk Boxmeer

Natuurgeneeskundepraktijk Boxmeer

Het is mijn missie jou te begeleiden naar een goede gezondheid zodat jij je leven weer kunt gaan leven in plaats van lijden.

Gerelateerde artikelen

Het is wat het is:  kom uit de herfstblues

Het is wat het is: kom uit de herfstblues

De herfst: bij uitstek de tijd van oogsten en afsluiten. Als de bladeren vallen hebben we soms last van herfstblues, een depressie binnen in onszelf. Niks is goed. Maar is dat wel zo? Het zijn maar gedachten. Kijk naar de natuur: het is wat het is. Lees in deze blog hoe je daar gebruik van kunt maken om uit de herfstblues te komen naar innerlijke rust.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sylvia Peters Rit

Sylvia Peters Rit

Praktijk Natuurgeneeskunde & Bewustwording

I will be back soon

Sylvia Peters Rit
Hallo 👋
Waarmee kan ik je helpen?
Start Chat met Sylvia:
chat
Tweet
Share
Share
Pin