Schrijf je in voor E-zine Heel Natuurlijk

Helen is een ander woord voor herstellen, zowel lichamelijk als geestelijk. Om vol energie te blijven en te helen kun je soms wat hulp gebruiken. Jij bent natuur en je kunt herstellen door je natuur te begrijpen. Heel logisch eigenlijk. Hoe, dat lees je in het E-zine ‘Heel Natuurlijk’. Regelmatig ontvang je nieuws, tips en aanbiedingen die ik nergens anders deel, exclusief voor jou als lezer. Ik zal ook lezersvragen beantwoorden, dus stel je vraag gerust. Zo houdt je grip op je eigen gezondheid.

Als voorproefje ontvang je van mij het E-book ‘Stevig in je schoenen staan’. Wanneer je stevig in je schoenen staat ondervind je minder stress en krijg je meer energie. Het voorkomt dat je ziek wordt door bijvoorbeeld burn-out of een chronische ziekte. Je maakt een begin naar een energieker leven wanneer je de 10 tips in het E-book opvolgt.

Heel Natuurlijk biedt je veel voordelen:

N

Nieuws dat je bijna nergens anders meer krijgt

N

Aanbiedingen exclusief voor jou als lezer

N

Bruikbare tips voor optimale energie met hulp van de natuur

N

Beantwoording van lezersvragen

N

Goedkoopste manier om zelf grip op je gezondheid te houden

Zoveel mogelijk zelf doen

Mijn vrijheid is mij lief. Het is niet fijn als deze vrijheid beperkt wordt door allerlei klachten zoals vermoeidheid waardoor je niet kunt doen wat je zou willen. Dat heb ik zelf ondervonden. Als leergierig mens ben ik daardoor op zoek gegaan naar wat ik zelf kan doen. Ik heb tijdens mijn opleidingen veel geleerd. Al mijn opleidingen zijn van HBO-niveau. Dat zegt op zich nog niet zo veel. Met alleen kennis kom je er niet. Welke behandeling ik ook doe, ik heb ze zelf meegemaakt. Ik weet wat voor resultaat het oplevert. Ze geven inzicht, geestelijke vrijheid, zielsvrijheid, houvast en vertrouwen en daardoor energie. Dat gun ik jou ook zo. Daarom ben ik Natuurgeneeskundig therapeut geworden: om een bijdrage te kunnen leveren aan het vergroten van jouw vertrouwen in jezelf,  zodat jij met plezier doet wat goed voor je is nu en op de lange termijn. Wie wil er nu niet vitaal ouder worden? Niet dat je alles altijd in de hand hebt, integendeel, maar ook dan kun je het meest optimale uit het leven halen. Zodat je blij bent met jezelf, alles uit het leven haalt, in welke situatie dan ook.