Natuurgeneeskundepraktijk in Boxmeer

Ontdek alles over natuurgeneeskunde en boek een afspraak in Boxmeer

Sylvia Peters Rit Praktijk Natuurgeneeskunde en bewustwording in Boxmeer

Ik ben een leergierig mens. Ik wil weten waarom iets gebeurt of juist niet bij klachten. Ik ben er ook van overtuigd dat jij en ik zelf invloed hebben op onze gezondheid. Dat heeft mij aan jarenlang studeren op HBO-niveau gebracht. Er is altijd een oorzaak voor een klacht. Deze oorzaak wegnemen zorgt voor verbetering van je gezondheid en welbevinden. Dat doe ik als natuurgeneeskundig therapeut.  Ik ontdekte dat écht álles met elkaar in verbinding staat. Spiritualiteit en zingeving nemen dan ook een belangrijke plaats in tijdens een behandeling.

Al mijn aandacht is op jou gericht en ik neem alle tijd voor jou. In mijn praktijk is er rust. Niks is gek, je hoeft niet je ellende bij mij te herkauwen. Integendeel, we gebruiken alleen dat wat jou gaat helpen.

Er wordt vaak gedacht dat iedereen dit maar kan doen. Niets is minder waar. Ik heb gedegen opleidingen genoten waardoor ik jou behandelingen van hoge kwaliteit kan geven die wel degenlijk wetenschappelijk zijn onderbouwd. Ik ben dan ook BCZ-registertherapeut. Deze registratie verzekert jou dat je kunt vertrouwen op een goede kwaliteit van mijn behandelingen.

Oh ja, ik blijf natuurlijk studeren. Elke studie levert immers nieuwe inzichten.

 

Natuurgeneeskundepraktijk Boxmeer

Ik heb het als fijn ervaren dat ik bij je ben geweest. Erg fijn dat we elkaar ook al eerst gezien hebben. Dat gaf ook al een goed gevoel. Fijn dat de kramp in de nacht weg is. Ik voel me weer happy, dus het heeft me goed gedaan. Dank voor alles!

O.L., 75 jaar

Natuurgeneeskunde is de verzamelnaam voor geneeswijzen die gebruik maken van natuurlijke methodes en middelen met als doel het zelfbeschermende en zelfgenezende proces te stimuleren. Deze is gebaseerd op duizenden jaren oude kennis én op moderne kennis. 

De natuurgeneeskunde kenmerkt zich door een holistische benadering:

  • jij bent deel van de natuur
  • jij bent uniek en hebt een eigen weg naar gezondheid
  • jij bent de expert over jezelf, ik ben de expert over ziekte in het algemeen
  • ziekte ontstaat op een voedingsbodem gecreëerd door interactie met de omgeving
  • ziekte kan niet los behandeld worden van de mens die de ziekte ontwikkeld heeft

De voedingsbodem voor klachten wordt gezocht in een geheel van factoren zoals stress, overbelasting, slechte eetgewoonten, opeenhoping van afvalstoffen en/of onverwerkte gebeurtenissen. Door de persoonlijke aanpak krijg je meer inzicht in het ontstaan van de klacht en leer je je eigen gezondheid op lange termijn zelf te optimaliseren.  

In mijn natuurgeneeskundepraktijk in Boxmeer komt je helemaal tot jezelf.

N

Vergoeding

Tot nu toe worden mijn behandelingen vergoed afhankelijk van het door jou gekozen aanvullende pakket. Kijk goed op je polis of je deze vorm van behandeling verzekerd hebt. Controleer dit elk jaar want het vergoedingenpakket verandert steeds.

Prijzen Natuurgeneeskundige praktijk in Boxmeer

 

Sylvia Peters Rit Praktijk Natuurgeneeskunde en Bewustwording

Carmelietenstraat West 23
Boxmeer, Noord-Brabant 5831 DR
Nederland
Telefoon: 06-10811532
URL: https://sylviapetersrit.nl/
Btw-nummer: NL001900099B88
Kamer-van-Koophandelnummer: 65529936
Maandag9:00 AM - 5:00 PM
Dinsdag9:00 AM - 5:00 PM
Woensdag9:00 AM - 5:00 PM
Donderdag9:00 AM - 5:00 PM
Vrijdag9:00 AM - 5:00 PM
Zaterdag9:00 AM - 5:00 PM
Zondag9:00 AM - 5:00 PM

Ik had een burnout. Door de behandelingen werd mijn moeheid steeds minder. Ik werd weer energieker. Kon meer hebben aan mijn hoofd. Kreeg weer eigen initiatieven. Ik werd weer meer ik.
Een fijne bijkomstigheid dat mijn koortslip, welke ik regelmatig had, ik nu al maanden niet meer heb gehad.
Tijdens deze behandelingen, praatte we ook over mezelf als persoon, mijn valkuilen, zingeving, waar wordt je blij van, verleden, je opvoeding e.d.
Ook hierin heeft Sylvia me begeleidt en gecoacht. Al bij al fijne behandelingen bij een fijn persoon,

K.J., 59 jaar

Natuurgeneeskundepraktijk Boxmeer

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een natuurgeneeskundige behandeling in Boxmeer.

6 + 14 =

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in het privacybeleid.