Jezelf mogen zijn

Familie is een schatkist waarin jou 'ik' besloten ligt. 'Kader Abdolah'
9

Mijn verleden achtervolgt mij

Je voelt je buitengesloten, niet gehoord, niet gezien. Ze begrijpen je niet en jij begrijpt hen niet. Je sleept een behoorlijke rugzak mee. Was je die maar kwijt.

9

Ik begrijp niet waarom mijn kind zo doet

Je hebt alle opvoedtactieken gebruikt maar niks helpt.

9

Ik blijf maar malen en vind geen oplossing

Je voelt je machteloos, boos, verdrietig, jaloers en je komt er niet van af. Je begrijpt niet wat er met je aan de hand is.

Jezelf zijn en toch verbonden

Er is niets ingewikkelder dan de familieband. Ieder heeft zijn/haar eigen verhaal. De band met je familie is zó sterk dat je voor altijd verbonden bent. Wanneer het niet zo lekker loopt in je familie of gezin voelt dat als een enorme druk. Druk die je meeneemt naar relatie, werk enz. Gevoelens van verdriet, boosheid, frustratie, gemis, het gevoel vast te lopen, zijn vaak begonnen binnen het gezin. Een familieopstelling laat je  verborgen, (half) onbewuste verbanden zien die negatieve gevoelens bij jou veroorzaken. Wanneer je eenmaal inzicht in die verbanden hebt voelt dat als een enorme opluchting en een hernieuwde kijk op jezelf, de ander en het leven. Het geeft je je innerlijke rust, vrijheid, zelfstandigheid en zelfvertrouwen. Je weet beter met allerlei situaties om te gaan.

 

“Deze bijzondere ervaring gun ik iedereen. Zonder oordeel kijken verrijkt je leven.”

Liefdevol je eigen plek innemen.

Ieder mens heeft zijn eigen unieke plek in de keten van generaties als dochter, zoon, broer, zus, ouder, grootouder. De familiedynamiek van verwachtingen, opdrachten en de balans van zorg geven en ontvangen geeft inzicht. Het goede wil je doorgeven, het negatieve niet. Ik werk met een lichamelijk, energetisch en emotioneel krachtenveld, dat zichtbaar gemaakt wordt met behulp van opstelde mensen of dingen. Ik help je tot dan toe verborgen of half bewuste verbanden te zien én wat mogelijke wegen zijn om je liefdevol en zonder oordeel, los te maken uit belemmerende verwikkelingen. Vooral het liefdevolle en oordeelloze wordt als zeer bevrijdend ervaren.

De toekomst zonniger tegemoet zien.

Van pijn naar liefde

Lichamelijk of emotioneel wordt de pijn getransformeerd naar liefde. Het verleden is geen last meer maar een leermoment en terugkeer naar wie je in wezen bent.

Onverklaarbare klachten verdwijnen

Onbewust kan spanning lijden tot lichamelijke klachten. Letterlijk de last van je schouders laten glijden zorgt dat klachten verdwijnen.

Rust en zelfvertrouwen

Je weet wie je bent en durft dat ook te zijn. Je durft de verantwoording voor je eigen leven te nemen. Je straalt van zelfvertrouwen, hebt compassie en straalt rust uit. Je hebt vertrouwen in de toekomst.

Ervaringen van mijn klanten

 

Hartelijk dank voor de familie opstelling, het effect is groter dan ik ooit gedacht had, ik sta letterlijk anders in mijn schoenen. Het is een enorme opluchting om van deze ballast af te zijn, die ik op mijn schouders had genomen. Wat een bevrijding, dank je wel.

A. 52 jaar

Een privé – familie opstelling gedaan bij Sylvia. Warme en fijne/geborgen sfeer. Aanrader!

B.O. 56 jaar

Enkele weken geleden kreeg ik wederom last van een oude ziekte. Jaren geleden al veel persoonlijke ontwikkeling daarop gedaan. Nu voelde het goed om te kijken naar oude pijnen samen met Sylvia. We hebben een familie-opstelling gedaan. Sylvia was erg betrokken en zag snel als er emoties los kwamen die belangrijk zijn. Ze diept die vragen verder uit in doorvragen. Er is veel los gekomen, mijn lichaam heeft tijd nodig om zich opnieuw af te stellen. Dankjewel Sylvia😊

V.M.

32 jaar

Wat gebeurt er tijdens een familie-opstelling

Na de vaststelling van je vraag starten we met de opstelling. Dingen of mensen nemen de plaats in van jou en je familieleden. Samen ont-dekken we belemmeringen, verbanden én wat mogelijke wegen zijn om jezelf, liefdevol, zonder oordeel, los te maken uit belemmerende verwikkelingen.

Filmpje

Voel je vrij voor de rest van je leven

Omdat je het waard bent!

Veelgestelde vragen

Moet ik me voorbereiden?

Nee, je hoeft je niet voor te bereiden. Hooguit stuur ik je een formulier toe om meer te weten te komen over je achtergrond wat we zouden kunnen gebruiken tijdens de opstelling.

Hoe kan het dat ik bij het lezen hiervan al onrustig wordt?

Niets is toevallig. Je bent hier gekomen om een reden. Je bent er blijkbaar aan toe een volgende stap te zetten in je leven en daarvoor moet er eerst een belemmering worden opgeruimd. Dat is je tot nu toe niet gelukt door je verstand te gebruiken maar gaat wel lukken door uit je comfortzone te stappen. Een familie-opstelling is dan een liefdevolle manier. Alles mag er zijn, niets is gek, het één is niet beter dan het ander. Gun jezelf die ervaring.

Het klinkt nogal vaag, kun je me meer vertellen?

Soms is moeilijk in woorden uit te leggen wat er nu precies gebeurt. Je kunt het filmpje kijken dat staat onder het kopje “wat gebeurt er tijdens een familie-opstelling”. Soms zit het denken in de weg en moet je het gewoon ervaren. Geloof me je wordt een mooie ervaring rijker.

Merkt mijn familie hier iets van?

Niet direct of zoals jij het waarschijnlijk bedoelt. Doordat jij inzichten krijgt en er dingen aan de oppervlakte mochten komen zonder oordeel, verandert er op energetisch niveau op subtiele wijze wel wat. Die subtiele verandering merk je bij jezelf en op termijn ook bij de ander. Het is een wisselwerking. Je wordt je daar waarschijnlijk pas na verloop van tijd bewust van. 

Voel je vrij en stevig in je schoenen.

Zet een bijzondere stap voor de rest van je leven!