Ik hou graag mijn leven zelf in handen

Over mij

In mijn leven heb ik uiteraard ook het één en ander meegemaakt. Er waren situaties waarin ik de situatie niet meer in de hand had, waarin ik niet meer wist wat ik nog kon doen. Ik heb van nature een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, met name voor anderen. Tja en dan kom je jezelf wel eens tegen. Vaak liet ik mijn grenzen door anderen overschrijden. Het gevolg was dat ik mentaal vol energie zat maar dat ik lichamelijk altijd doodmoe was. Ik ben toen op zoek gegaan naar oplossingen, want als je de oorzaak weet kun je het ook oplossen, dan ben je weer blij en kun je verder. Maar de oplossingen vond ik niet in mijn hoofd en bij andere mensen. Ook raakte ik regelmatig teleurgesteld in wat professionals te bieden hadden.

Mijn zoektocht ging verder door te investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik wist namelijk niet meer wie ik was zó druk was ik om aan de verwachtingen van anderen te voldoen. Dat werd een reis naar binnen en ik leerde mezelf weer kennen.  Ik kwam in aanraking met energetisch werk te beginnen bij Reiki. Ik kwam in aanraking met iemand die metéén de vinger op de zere plek legde. Wauw! Dat wilde ik ook kunnen. Tja en toen was ik niet meer te stoppen. De ene na de andere opleiding heb ik gevolgd: NLP coaching, Systemisch Werk (familieopstellingen), Kindercoaching, je eigen leven ontwerpen, Reiki Master geworden, E.E.N. therapie gevolgd (energetische natuurgeneeskunde), Medische Basiskennis, Psychosociale Basiskennis enz. enz.

In mijn vrije tijd kook ik graag en heb ik altijd belangstelling voor gezonde voeding en de natuur gehad. Ik besefte al vroeg dat goede voeding en gezondheid hand in hand gingen, maar dat moet dan wel op een snelle en gemakkelijke manier. Je raad het al: ook daar heb ik de nodige opleidingen in gehad. Bovendien ben ik een leergierig mens. Ik wil weten waarom iets gebeurt met het lichaam, waarom mensen doen wat ze doen. Daarbij heb ik een rotsvast vertrouwen in de goedheid van de mens, alhoewel ook ik natuurlijk wel eens anders heb meegemaakt. Toch blijf ik vertrouwen.

Ik heb persoonlijk ondervonden hoe het is om niet gehoord en gezien te worden, maar ook geleerd wat ik daar zelf aan kan doen. Sterker nog, de oplossing ligt altijd in jou en daartoe heb jij alle mogelijkheden in jou! Ik dus ook. Er is een diepe spiritualiteit in mij losgemaakt, die ik dagelijks ervaar. Dat geeft mij zulke mooie ervaringen, blijheid en vrijheid. Ik ervaar dagelijks de verbinding met ál wat is. Dat klinkt zweverig maar eigenlijk is het zo dat als je dat eenmaal beseft je juist met beide voeten op de grond staat. Dat kan ik niet uitleggen, dat moet je ervaren. Natuurlijk ben ik ook wel eens uit mijn hum, maar ik ben ook snel weer terug!

Uiteindelijk besloot ik mijn kennis en ervaring te delen en vond ik dat in de natuurgeneeskunde, waarin alle behandelmethodes die ik geleerd heb samenkomen.

Het voelt als mijn missie om jou te helpen zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen. Daar zit de oplossing. Ik weet dat jij dat kunt en ik weet dat jij het waard bent. Jij bent je klacht niet. Jij bent een levend wezen dat het recht heeft te floreren, je leven te leiden i.p.v. te lijden. Het is me al regelmatig gelukt dat bij mensen te bereiken. Steeds weer word ik daar zó blij van!

In deze tijd wordt een beeld geschetst dat we door van alles bedreigd worden en dat wij weerloze mensen zijn. Niets is minder waar! Met een beetje basiskennis over hoe je lichaam, geest én ziel werkt kun je héél veel zelf doen: voorkomen én weer beter worden. Jammer dat dat geen aandacht krijgt, want alle kennis is al héél lang beschikbaar en openbaar als je weet waar het te vinden en als het je interesseert.

Natuurlijk is de realiteit dat niet altijd alles te herstellen is. Dan moet je er écht mee leren leven, ook daar kan ik je mee van dienst zijn. Het leven bestaat uit zoveel méér dan je denkt!

Dus als jij ook de touwtjes graag zelf in handen wilt houden en zélf iets wilt doen aan waar jij last van hebt, wat het ook is, kom dan gerust eens langs. Ik gun jou het beste en zal je alles geven wat in mijn vermogen ligt, de rest mag je zelf doen. Samen staan we sterk totdat jij de inspiratie en liefde voor jezelf hebt om te bereiken wat in jouw vermogen ligt.

Onderstaand een paar opleidingen die ik heb gevolgd uit een lange lijst door de jaren heen verzameld.

 

Volg mij op Social Media:

Medische Basiskennis (CPION)

Geleerd hoe het lichaam in elkaar zit en hoe het werkt. Het is oneindig intelligent, intelligenter dan wij kunnen voorstellen.

Psychosociale Basiskennis (CPION)

Geleerd hoe de psyche werkt, een mooie toevoeging op mijn coachopleidingen.

E.E.N. therapie

Verschillende energetische en natuurgeneeskundige behandelingsmogelijkheden. Van voeding tot zielsbeleving.

Ontdek meer: E.E.N. therapie

Hoe klanten mij ervaren

Sylvia heeft mij geholpen met chronische spierklachten en vermoeidheidsproblemen. Ik voel me voor het eerst sinds jaren weer echt vitaal. Sylvia zelf is een warme en vriendelijke vrouw. Ze neemt echt de tijd voor haar cliënten, voelt precies aan wat er nodig is en kan verschillende behandelmethoden combineren.

Arwen Odin

Sylvia, ik wil jou hartelijk bedanken voor de fijne therapie sessies. Jouw inlevingsvermogen en jouw rustige en deskundige manier van werken hebben me erg goed geholpen. Op een “heel natuurlijke” manier. Dank je wel.

V.I.

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?