Je weer vol energie en vrij voelen

met behulp van de natuur
9

Niks te vinden, leer er maar mee leven

Daar was je niet voor gekomen. Uiteindelijk overal geweest. Je voelt je niet serieus genomen.

9

Het is waarschijnlijk psychisch

Je wordt doorverwezen, herkauwt steeds je hele ziel en zaligheid maar de klachten verdwijnen niet.

9

Van alles gedaan en niets helpt

Je hebt al van alles zelf geprobeerd, zonder noemenswaardig resultaat. Je zit in een vicieuze cirkel.

Vol energie in het leven staan, dat kun jij ook!

Het is goed je klachten serieus te nemen want zij bevatten belangrijke informatie. Je leert jezelf kennen en erkennen. Dat is belangrijk. Wanneer jij kennis hebt over hoe je lichaam werkt kun je het makkelijker ondersteunen met bijv. de juiste voeding. Zo werkt het ook met gedachten, emoties en spiritualiteit. Binnen de natuurgeneeskunde is er aandacht voor jou als gehele mens. Als je weet wie je bent en wat je nodig hebt heeft dit invloed op je gezondheid. Je voelt je krachtig, zelfverzekerd. Jij ondervindt rust in je leven. Als er dan iets gebeurt, weet jij hoe jij jouw veerkracht benut om je weer beter te voelen.

“Jou laten ontdekken wat de boodschap is van jouw klachten en hoe je dat waar mogelijk op een natuurlijke duurzame manier zelf oplost, dat is mijn missie.”

Op een goede basis kun je vertrouwen

Wij mensen zijn een complex levend wezen dat in verbinding staat met de omgeving waarin hij leeft. In feite zíjn wij natuur. Sinds ik dat begreep is het voor mij logisch om eerst terug te gaan naar de basis: jouw natuurlijke staat van zijn. Dat doe je door weer de verbinding met jezelf aan te gaan zowel fysiek, emotioneel, sociaal als spiritueel. Ik weet dat jij de expert bent als het over jou gaat. Je hebt alleen soms wat ondersteuning nodig en daar ben ik voor. Maak er gebruik van!

Het spreekt voor zich dat mijn aanpak persoonlijk is. Wij werken samen. Ik breng jou mijn jarenlange opgebouwde professionele kennis, ervaring, pragmatisme met heel mijn hart en ziel.

Het gevoel dat jij je leven weer lééft in plaats van lijdt.

Opluchting

Onbewust kun je jezelf heel wat opleggen. Wanneer je af bent van die last van je schouders kun je letterlijk opgelucht ademhalen. Er blijft dan energie over om je klachten te helen. Dat geeft energie!

Volop energie

Je hebt er weer zin in, je bent vitaal, ondernemend, sociaal actief. Je maakt weer deel uit van de samenleving, je maakt plannen en voert ze ook uit.

Rust en vertrouwen

Je weet wie je bent en durft dat ook te zijn. Je straalt van zelfvertrouwen. Natuurlijk ben je ook wel eens uit balans of wordt je ziek. Dat duurt echter minder lang, want jij weet je rust weer gauw te vinden en ook wat jij nodig hebt om je weer lekker te voelen.

Ervaringen van mijn klanten

Door de behandelingen werd mijn moeheid steeds minder. Ik werd weer energieker. Kon meer hebben aan mijn hoofd. Kreeg weer eigen initiatieven. Ik werd weer meer ik.
Een fijne bijkomstigheid dat mijn koortslip, welke ik regelmatig had, ik nu al maanden niet meer heb gehad.
Tijdens deze behandelingen, praatte we ook over mezelf als persoon, mijn valkuilen, zingeving, waar wordt je blij van, verleden, je opvoeding e.d.
Ook hierin heeft Sylvia me begeleidt en gecoacht. Al bij al fijne behandelingen bij een fijn persoon,

K.J. 59 jaar

Sylvia heeft mij geholpen met chronische spierklachten en vermoeidheidsproblemen. Ik voel me voor het eerst sinds jaren weer echt vitaal. Sylvia zelf is een warme en vriendelijke vrouw. Ze neemt echt de tijd voor haar cliënten, voelt precies aan wat er nodig is en kan verschillende behandelmethoden combineren.
Arwen Odin, 25 jaar

Wat gebeurt er tijdens een consult

Een goede klik is belangrijk. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek gaan we over tot een intakegesprek. Samen bespreken we jouw doel en de mogelijkheden om die te bereiken. 

Afhankelijk van de klacht en de doelstelling wordt een behandelplan opgesteld. Dat is meestal een combinatie van verschillende behandelmethoden uit onderstaande categoriën. Dat is dan ook het moment om een behandelovereenkomst te tekenen die ik verplicht ben aan jou te overhandigen.

Wil jij je weer vrij en vol energie voelen?

En leren hoe je dit zelf kunt doen? Maak dan een afspraak.

Veelgestelde vragen

Wat doe je precies als natuurgeneeskundig therapeut?

Afhankelijk van de reden dat je komt wordt er gekeken naar waar je op dat moment het meest aan hebt op gebied van leefstijl zoals voeding, slaap en beweging, maar ook naar je mentale en emotionele belasting, zingeving en energie.

Kan ik ook 's-avonds afspreken?

In principe werk ik overdag. De avond is van nature de tijd om je te ontspannen. Als dit is wat je nodig hebt wil ik soms wel eens een uitzondering maken. Bel me gewoon even om dit te bespreken.

Worden de behandelingen vergoed?
Vergoedingen vallen bij de meeste zorgverzekeraars onder alternatieve geneeswijzen. Of ook jij de behandelingen vergoed krijgt is afhankelijk van de zorgverzekeraar en het door jou gekozen aanvullende pakket. Check dus altijd zelf je polis en kijk verder dan de omschrijving ‘alternatieve geneeswijzen’. Niet alle methodes worden namelijk vergoed. Meer informatie tref je elders op mijn website (LINK)
Wat gebeurt er als ik een afspraak maak?

Als we elkaar nog niet kennen hebben we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens het eerste consult doe ik een intake. Aan het eind van de intake bespreken we samen wat we gaan doen. Als we ‘klaar’ zijn evalueren we de behandelingen.

Moet ik me voorbereiden op een consult?
Niet voor het kennismakingsgesprek. Na dit gesprek zou ik je alvast een intakeformulier, een voedingsdagboek kunnen toesturen om in te vullen. Later kun je thuisopdrachten mee krijgen die we tijdens een consult altijd eerst bespreken.
Doe je ook consulten aan huis?
Alleen als je niet in staat bent om te komen, je niet afgeleid wordt tijdens het consult en jouw privacy is gegarandeerd. Neem dan even contact met mij op. Het mag geen belemmering zijn om een afspraak te maken. De praktijk is overigens rolstoelvriendelijk en makkelijk bereikbaar.

Ervaringen van mijn klanten

Ik heb prettig gewerkt met Sylvia. Ze begreep meteen waar ik naar toe wilde en ze wist me met haar goede en duidelijke uitleg te overtuigen van gezond eten en bewegen. Stapje voor stapje ben ik toegewerkt naar een gezondere leefstijl. En daar heeft Sylvia me uitstekend in begeleid!’
N.K. 48 jaar

De begeleiding van Sylvia vond ik prettig. Zij heeft mij geholpen om (weer) te kiezen voor een  gezondere levensstijl.  Met aanmoedigende gesprekken maakt zij je bewust van je valkuilen en geeft zij alternatieven om jouw doel te bereiken. Daarnaast geeft zij een aantal praktische tips en hulpmiddelen, zoals een overzicht voor gezonde voeding en weekplannen.
M.S. 63 jaar

Wil jij je weer vrij en vol energie voelen én leren hoe je dat zelf doet?

Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je mag natuurlijk ook meteen een consult aanvragen.