Raymedy - Innovative Healthcare

Meten, weten en de juiste Raymedy - zo simpel is het
9

Ik ben om de haverklap ziek

Je hebt al zó vaak antibiotica gehad en het helpt niet. Je wil wel van je klachten af.

9

Altijd last van gespannen spieren

Ik heb langdurig nek- en schouderklachten, lage rugpijn en andere spierspanningsklachten. Op de foto’s is niks te zien.

9

Ik heb spijsverteringsklachten wat nu?

Overal geweest, ze kunnen niks vinden. Ik kan bijna niets meer eten. Het doet ook pijn. Zo kan het niet langer.

Inzicht geeft uitzicht

Raymedy combineert Oosterse geneeskunde met westerse wetenschap. Met behulp van een weerstandmeting op verschillende acupunctuurpunten worden de energiebanen, ook wel meridianen genoemd, in het lichaam gemeten. Daardoor krijg je inzicht in jouw lichaam en krijg je adviezen op het gebied van stress, voeding, energie en beweging. Met lichtfrequenties, pulserende magneetvelden en microstroom hebben we dé manier gevonden om jouw organen, meridianen, energiebanen op een efficiënte manier te beïnvloeden en te herstellen. Zie meridianen als een soort tuinslang: als daar een knik in zit stroomt het water niet goed door. Zo ook met meridianen, alleen ontstaan er dan klachten. Je komt tijdens de behandeling tot rust terwijl het zelfgenezend vermogen aan het werk is. Door de adviezen kun je thuis ook aan de slag, want je wilt niet dat de klachten terugkomen. Een betere gezondheid is in zicht!

 

Je kijkt mee op het scherm en je kunt na elke behandeling zien hoe je vooruit gaat”

Therapie en wetenschap op hoog niveau

Raymedy is dé manier om (langdurige) klachten aan te pakken. De insteek is dat er na 3 behandelingen genoeg vooruitgang moet zijn in het klachtenbeeld. Dat is bijna altijd het geval. Raymedy is een wetenschappelijke methode gebaseerd op westerse natuurkundige wetten, die gebruik maakt van de acupunctuurkennis uit de oosterse geneeswijze. Met behulp van een weerstandmeting op verschillende acupunctuurpunten worden de energiebanen gemeten. Wanneer nodig worden er thermografische scans gemaakt om te zien welke therapie het beste werkt of voor dieper inzicht. De behandeling is pijnloos en ontspannen.

 

 

“Door de Raymedy behandeling en leefstijladviezen heb je de grootste kans dat de klachten weg gaan en ook weg blijven”

Ontspannen en pijnloos

Lekker liggen terwijl je behandeld wordt. Soms voel je dat er beweging in je lichaam komt. Je voelt letterlijk dat er weer stroming ontstaat.

Uiteenlopende klachten verlicht

Je komt voor een bepaalde klacht en vaak wordt er ook een andere opgelost. Je ontdekt dat klachten vaak een verband met elkaar hebben.

Lichaam en geest verkennen

Lichaam en geest werken samen. Dat is wat je tijdens de behandeling ontdekt. Omdat je daarna weet wat je behoeften zijn kun je zelf ook doen wat nodig is.

Ervaringen van mijn klanten

Ik ben bij Sylvia geweest voor buikklachten, door oa de raymedy methode heeft ze uit kunnen zoeken waar mijn klachten vandaan kwamen. Ik eet sindsdien anders en mijn buikklachten zijn zo goed als verdwenen. Dank je wel Sylvia, heb nu ook meer energie dan voorheen.

C.L. 52 jaar

‘Toen ik voor het eerst kwam was ik heel erg moe en sipjes. Ook ging ik niet meer naar school. In het begin wist ik niet wat ik ervan moest verwachten omdat het nog helemaal nieuw was voor mij, maar in de loop van de tijd ben ik toch echt wel verschil gaan zien. Ik zou het zeker aanraden omdat je zonder al te veel praten toch goede resultaten ziet. Het is erg ontspannen en voor mij voelde het ook heel vertrouwd. Ik heb er een zeer goede ervaring gehad en kan nu weer zonder klachten naar school.’

V. 17 jaar

Wat gebeurt er tijdens een consult

Een goede klik is belangrijk. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek gaan we over tot een intakegesprek. Samen bespreken we jouw doel en de mogelijkheden om die te bereiken.

Er worden metingen gedaan en eventueel aanvullend een thermografische scan.

Afhankelijk van de klacht en de doelstelling wordt een behandeling opgesteld met licht, magneetveld of microstroom.  Dat is dan ook het moment om een behandelovereenkomst te tekenen die ik verplicht ben aan jou te overhandigen.

Wil jij je weer vrij en vol energie voelen?

En ontdekken hoe we dit met Raymedy kunnen bereiken? Maak dan een afspraak.

Ervaringen van mijn klanten

‘Eind oktober 2020 heb ik een zware revisieoperatie aan mijn knie ondergaan. Een operatie waar voor revalidatie 6 tot 9 maanden staat. Toen ik weer thuis was ben ik begonnen met PowerMe en ReadMe therapie van Raymedy. Gedurende zeker 8 weken heb ik verschillende behandelingen thuis gevolgd (bloedcirculatie, littekenbehandeling en peesblessure). Benoembare resultaten waren onder meer dat een zware bloeduitstorting ten gevolge van de operatie in mijn bovenbeen binnen een week was verdwenen. Ook was ik in korte tijd weer in staat om mijn knie flink door te buigen. Zelfs de fysiotherapeut en de orthopeed waren onder de indruk. Inmiddels ben ik twee en een halve maand verder en loop ik zonder stokken. Ik ben er nog niet maar ben al behoorlijk op de goede weg. Mede dank zij de Raymedy therapieën.’

Leonie van Willigen

Veelgestelde vragen

Wat doe je precies bij Raymedy behandeling?

Beginnen met meten – meten is weten

De kracht van Raymedy zit onder andere in het inzichtelijk maken van de plaatsen waar voldoende, te weinig of te veel energie in uw lichaam zit. Een behandeling start altijd met het meten van deze energie.

Dit gebeurt door middel van  een digitale druk pen die aangesloten is op een laptop. Hiermee wordt de weerstand in het lichaam gemeten en via de computerapplicatie kunnen zo problemen in energiebanen gelokaliseerd en inzichtelijk gemaakt worden. Voor de meting gebruiken wij het uiteinde van de vingers en tenen. Je ziet de verdeling van de energie zelf ook in het beeldscherm en samen bespreken we je klachten en wordt gekeken of deze te verklaren zijn door de verdeling van de energie.

Scannen

Als daar aanleiding voor is dan wordt er een thermografische scan gemaakt. Hiervoor neem je een comfortabele houding aan en worden er 6 thermometers op je geplakt. Deze thermometers registreren de temperatuur terwijl er via licht en magneetveld therapie signalen naar je worden gestuurd. Dit zijn test signalen van 10 seconden. Dit is juist genoeg tijd voor je lichaam om van temperatuur te veranderen. Op het scherm is dan duidelijk te zien onder invloed van welke therapie de temperatuur van je lichaam verandert. Zo weet ik precies met welke therapie je op dat moment het meest geholpen bent.

Behandelen

De signalen die uit de thermografische test naar voor komen samen met je klacht bepalen hoe de behandeling eruit gaat zien. Dit plan bestaat uit behandelingen met Raymedy´s.  Raymedy’s zijn behandelingen die op celniveau uw lichaam aanzetten om zichzelf te repareren. Het klinkt nogal moeilijk maar dat is de werking van een cholesterolremmer ook.

De Raymedy’s kunnen worden gegeven met verschillende apparaten. De software stuurt het apparaat via de laptop aan. Er wordt gewerkt met licht en/of magnetisch veld. Zelfs de kleinste celstructuren worden door het licht en magnetisme beroerd. De meting en behandeling verlopen pijnloos en duren ongeveer 1 uur en 15 minuten.

Na de behandeling

Na het behandelen word je met de meetpen opnieuw doorgemeten. Hierdoor kun je direct zien welke invloed de behandeling op je heeft. De meeste behandelingen hebben direct invloed op je systeem. Het is belangrijk om op deze dag voldoende water te drinken.

Vervolg

De eerstvolgende behandeling start weer met het meten op de handen en voeten. Zo kun je direct in het scherm zien welke punten verbeterd zijn en welke juist aandacht nodig hebben.

Naast de thermografische scans zijn er nog andere behandelingen mogelijk. Zoals een littekenbehandeling of het ontstoren van vaccinaties.

Het kan zijn dat je apparatuur mee krijgt om een behandeltraject op maat thuis te vervolgen. Zo hoef je niet altijd naar de praktijk te komen. Na afloop van het behandeltraject kom je terug naar de praktijk en bekijken we de resultaten.

Welke klachten kun je met Raymedy behandelen?

Het klinkt misschien raar: alle klachten

Een klacht komt nooit alleen. Het lichaam is een perfect op elkaar afgestemd systeem dat constant communiceert. Dat betekent dat je klachten niet los kunt zien maar als deel van een geheel.

Chronische klachten bijvoorbeeld zijn al veel eerder met kleinere klachten begonnen. Als je de oorzaak wegneemt kun je je beter gaan voelen.

Een wond wordt z.s.m. gerepareerd om je te beschermen voor schadelijke invloeden van buitenaf. Dan moeten de condities wel optimaal zijn. Raymedy helpt je daar bij.

Een virus, bacterie of schimmel wil graag overleven. We zullen deze altijd in ons hebben, daarom leven wij ook, we hebben ze nodig! Belangrijk is wel een juiste balans. Aanwezigheid van een bepaald type of een teveel in aantal geeft allerlei vaak vage klachten en maakt je ziek, maar als je hun voeding weg haalt én zorgt dat deze zich niet meer buitensporig vermenigvuldigen kan én zorgt dat hun afvalstoffen worden verwijderd dan voel je je een stuk beter.

Het lichaam doet dat zelf. Wat Raymedy doet is het zelfgenezend vermogen met heel precieze frequenties meehelpen. Bij chronische klachten krijg je ook leef-adviezen zodat je het niet terugkrijgt. Tesamen maakt dat verbetering sneller gaat.

Meten is weten

Met het meten en scannen weten we welke signalen jouw lichaam het liefste heeft op dat moment. Soms is dat een richting die je niet had verwacht. Achteraf blijkt dan dat jouw lichaam altijd gelijk heeft. Je leert dus ook een heleboel over wat jouw behoeften zijn en dus veel over jezelf. Zo kun je daarna jezelf beter helpen.

Overzicht van klachten

Hiervoor verwijs ik je naar de volgende pagina: raymedy behandelmethode

 

Moet ik me voorbereiden op een consult?

Omdat er op acupunctuurpunten op je handen en voeten wordt gemeten en er behandeld wordt op andere acupunctuurpunten op je lichaam is het uit hygiënisch oogpunt prettig als je schoon gewassen bent. Soms moet ik behandelen op de blote huid bij bijvoorbeeld de knieën of nabij de oksels. Het is dan fijn dat je gemakkelijke kleding aan hebt zodat we er bij kunnen. Je hoeft je dan geen kledingstukken helemaal uit te doen. Het is ook aan te raden een uur van tevoren niet meer te eten of te drinken. Zo krijgen we metingen die beter bruikbaar zijn.

Kan ik thuis ook behandelen?

Dat kan inderdaad. Het is lastig om dat hier uit te leggen. Maak even een vrijblijvende afspraak dan laat ik je zien hoe dat gaat. Het scheelt je in ieder geval reistijd,  je behaalt sneller resultaat (handig bij blessures en na operaties) omdat je dan iedere dag kunt behandelen met een op maat gemaakt behandelplan.

Wil jij je weer vrij en vol energie voelen en ontdekken hoe je dat zelf doet?

Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je mag natuurlijk ook meteen een consult-afspraak maken.
Sylvia Peters Rit

Sylvia Peters Rit

Praktijk Natuurgeneeskunde & Bewustwording

I will be back soon

Sylvia Peters Rit
Hallo 👋
Waarmee kan ik je helpen?
Start Chat met Sylvia:
chat