Reiki - helende handen

Bewust worden van je persoonlijke levenskracht en universele energie
9

Ik voel niks

Je bent gespannen en bent de verbinding met je lichaam kwijt. Als iemand vraagt hoe je je voelt of wat je voelt, dan kun je dat niet zeggen.

9

Ik ben (ernstig) ziek en wil graag éven ontspannen

Alle energie die je hebt wordt gebruikt om overeind te blijven. Je zou wel eens éven tot rust willen komen.

9

Ik ben doodmoe, hoe krijg ik meer energie

Je bent moe, hebt een burn-out, zorgen, pijn en het zou zó fijn zijn om even te kunnen ontspannen.

9

Ik wil gewoon even ontspannen

Je hebt een drukke periode, hebt geen zin om te praten maar wil gewoon even ontspannen.

Ontspannen, opladen en tot rust komen

Reiki leert je dat pijn, lijden en ziekte worden veroorzaakt doordat we op een bepaald moment zijn gescheiden van de eenheid van de natuur. Het is onze eenzaamheid, onze gevoelens van isolement die pijn en lijden veroorzaken. Reiki leert je opnieuw in contact je komen met jezelf. Het is een manier om je weer terug naar de basis te brengen: in contact met je lichaam, jezelf en wie je werkelijk bent. Je leert je weer in verbinding te stellen met waar je vandaan komt als onderdeel van een groter geheel. Het zelfgenezend vermogen wordt hiermee geactiveerd. In de praktijk betekent dat dat je je weer lekker opgeladen voelt, ontspannen bent en er weer even tegenaan kunt. Het kan je pijn (tijdelijk) verlichten. Je voelt je rustig en herboren. Je beseft dat je sterk bent en alles aankunt. Je herkent de boodschappen van je lichaam en staat weer in contact met jezelf.

“Ik wist niet dat zoiets simpels mij zo lekker kan laten voelen”

Reiki-Levensenergie is er altijd en overal

Om Reikibehandelingen te kunnen geven moet je worden ingewijd. Ik ben ingewijd tot Reiki-Master volgens de leer van Dr. Usui. Reiki is gemakkelijk te leren en door te geven. Als ik Reiki geef ben ik een kanaal die de levensenergie doorgeeft. Jij krijgt eenvoudig wat je nodig hebt op de plaatsen waar je het nodig hebt. Tijdens de behandeling wordt er geen energie weggenomen, maar toegevoegd. De levensenergie is altijd beschikbaar en kan overal voor worden ingezet. Er ontstaat een perfecte balans tussen geven en nemen. Het is een bijzondere ervaring, rustgevend en zó simpel. Na de behandeling ga je naar huis met een zucht van verlichting en een heerlijk Zen-gevoel. Ik gun je dat van harte.

Even weg van alle drukte, niks doen, alleen aanwezig zijn

Mijn rustmomentje

Als het moeilijk is om zelf te ontspannen kom je bij mij voor je eigen rustmomentje. Dan is het ineens heel eenvoudig om te ontspannen.

Je hoeft niks te zeggen

Je bent de hele dag al druk, hebt geen zin meer om iets te doen, te bespreken of wat dan ook wat energie kost. Je komt gewoon even opladen.

Bewust weer tot jezelf komen.

Je wordt je bewust van de signalen van je lichaam. Je leert jezelf kennen op een rustige manier, op jouw eigen tempo. Alles is o.k. Je kunt weer jezelf zijn, je wordt gevoeliger op een positieve manier. Je bent jezelf en wordt je bewust wanneer je weer op de automatische piloot gaat.

Ervaringen van mijn klanten

 Die Reiki-behandeling vond ik het fijnste.

C. 51 jaar

Heel bijzonder. Wist niet dat ik wél voel.

L.M. 62 jaar

Wat gebeurt er tijdens een Reiki-behandeling

Je kunt heerlijk gaan liggen en ik houd mijn handen op verschillende plekken op/boven je lichaam. Je hebt gewoon de kleren aan. Je hoeft niks te doen. Ik vraag af en toe hoe je je voelt. 

Voel je heerlijk ontspannen en ga weer opgeladen naar huis

Omdat je het waard bent!

Veelgestelde vragen

Moet ik me voorbereiden?

Nee, je hoeft je niet voor te bereiden. Trek lekker makkelijke kleding aan. Zorg dat je daarna niet haastig ergens naar toe moet, maar ontspan je daarna lekker thuis.

Wordt deze behandeling vergoed?

Nee, voorlopig niet. De huidige zorgverzekeraars kijken met een andere bril naar gezondheid. 

Het klinkt nogal vaag, kun je me meer vertellen?

Een Reiki-behandeling moet je vooral voelen. Gun jezelf een nieuwe ervaring. Het opent nieuwe mogelijkheden voor je.

Ontspannen en opgeladen naar huis. Hoe simpel kan het zijn.

Zet een bijzondere stap voor de rest van je leven!