Home » Blog » Bewustwording » Licht en Liefde naar Coronavirus

Licht en Liefde naar Coronavirus

door | 20 mrt, 2020 | Bewustwording

Vrijdag 20.03.20 om 12:00 uur: Maak van het Coronavirus de drager van…..

Gedachten zijn krachten. Steeds meer mensen erkennen dat. We kunnen door positieve gedachten, iets positiefs bereiken.

Laten we met elkaar het Corona virus met onze gedachtekracht vullen met Licht en Liefde. Door het virus te vullen met Licht en Liefde zal een ieder die besmet raakt met dit virus ook ‘besmet raken’ met Licht en Liefde. Liefde kent geen grenzen. Het Coronavirus kent geen grenzen.

Hoe meer mensen mee doen, hoe sterker het resultaat.

Dit wordt COLLECTIEF gedaan op 20 maart om precies 12:00 uur

Doe jij mee? Het kost je 5 minuten van je tijd.

  • Ga daarvoor rustig zitten. Zet je vingertoppen tegen elkaar, en reguleer je ademhaling. Je maakt hierdoor jezelf heel.
  • Adem in, houd de adem even vast en adem rustig uit. Herhaal dit een aantal malen. Maak in gedachte een verbinding met de Zon.
  • Jouw ziel zal alle zonne energie in zich op nemen en direct in je eigen lichaam deponeren. De ziel wordt als een spons en neemt al het licht, bewustzijn, kennis en informatie op en ultra violet licht. Het is nectar voor de ziel. De ziel probeert dit op te slaan, en toe te voegen aan het eigen bewustzijn.
  • Visualiseer daarna het Coronavirus voor je en richt vanuit je voorhoofdchakra een straal van Licht en Liefde op het virus. Alsof je in het virus een extra kern aanbrengt van Licht en Liefde.
  • Laat in je visualisatie daarna dit beeld overlopen in het collectief bewustzijn van het Coronavirus. Meer is niet nodig.

Waarom op 20 maart om 12:00 uur?

Dat is het tijdstip van Kosmische zonnewende.

Ieder jaar op 20 maart vindt er omstreeks 11:30 uur een explosie van zonne energie plaats die 40 % meer is dan normaal. De Zon slingert zijn bezieling van bewustzijn, kracht en liefde vanuit haar ziel naar buiten naar alle Aardbewoners en wezens van alle planeten, in en buiten ons zonnestelsel. Dit geeft verandering en evolutie voor elk wezen, ook wat betreft het aangaan van nieuw karma, nieuwe taken en opdrachten.

Hiervoor moeten de oude taken en karma zijn ingevuld. En al voelt het nog niet zo, probeer het oude op deze dag bewust los te laten om open te kunnen staan voor het nieuwe. Deze kans, deze gebeurtenis duurt 24 uur. Maak er gebruik van.

Als ziel heb je extra licht nodig om het nieuwe aan te gaan. Alle mensen/zielen op aarde zullen in een lift up komen. Je krijgt met je eigen gevoel te maken en wat in gevoel vast zat, zal los komen en naar de achtergrond verdwijnen. Laat het bewust los! De Zon dwingt je hiertoe en slingert dit naar buiten. Jouw geestelijk licht wordt 80 tot 100 % sterker waardoor jouw ziel naar buiten zal komen. Je zult weten wat je hebt te doen.

Deel dit bericht met zo veel mogelijk mensen als jij voorstander bent van dit idee.

Over Sylvia

Natuurgeneeskundepraktijk Boxmeer

Natuurgeneeskundepraktijk Boxmeer

Het is mijn missie jou te begeleiden naar een goede gezondheid zodat jij je leven weer kunt gaan leven in plaats van lijden.

Gerelateerde artikelen

Wat als antibiotica niet meer helpt?

Wat als antibiotica niet meer helpt?

De WHO meldt dat we afstevenen op antibioticaresistentie. Veel ziektes zullen dan weer dodelijk worden, want antibiotica helpen dan niet meer. Daarom is preventie en kennis over jou als natuurlijk wezen zo belangrijk. Lees meer in dit blog.

lees verder
Emoties als wegwijzer

Emoties als wegwijzer

Negatieve emoties stoppen we het liefst zo ver mogelijk weg, vooral die heftige emoties waardoor je je ongelukkig voelt. Maar wat gebeurt er als je juist deze emoties als wegwijzer gebruikt naar meer levensvreugde?

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin