Home » Blog » Nieuws » Kwakzalverij van dokter Lubach
Dr Lubach weet het beter

Kwakzalverij van dokter Lubach

door | 26 sep, 2023 | Nieuws

Altijd hartstikke leuk hoor zo’n programma. Kunnen we weer eens even lachen. Lubach heeft immers altijd gelijk? Inmiddels is het ook Dokter Lubach, die weet alles beter. Supplementen zouden schadelijk zijn, kwakzalverij zelfs. Het blijkt wel dat Dokter Lubach zich totaal niet heeft verdiept in het onderwerp. Het lachen vergaat je snel als je weet hoe het werkelijk zit.

Het zette arts Frits Muskiet aan om een column te schrijven in de nieuwsbrief van MMV (Moerman Vereniging). Een goed onderbouwd artikel om kwakzalver Dokter Lubach vooral niet serieus te nemen. Frits Muskiet als vooraanstaand arts weet waar hij over praat, dat is zeker.

Aangezien het overgrote deel van de bevolking niet eens het minimum aantal aan voedingsstoffen binnen krijgt zijn dergelijke beweringen ineens niet zo leuk meer. In deze tijd van stijgende zorgkosten, toenemende medicalisering en toenemende zieke bevolking is het af en toe nodig om ook een tegengeluid te laten horen.

Ik gun je een goede gezondheid dus wil ik dat je juist geïnformeerd wordt. Lees en oordeel zelf. Je blijft lachen ná dit artikel hoor, vooral om de kwakzalverij van Dokter Lubach. Voor het artikel klik je op onderstaande link.

Dokter Lubach vertelt en we lachen allemaal

Ik kan je trouwens een lidmaatschap van MMV van harte aanbevelen, voor als je eerlijkheid op prijs stelt, goed geïnformeerd wilt zijn en zelf wilt zorgen voor je gezondheid. Daarna kun je blij lachen dat jij wél beter weet. Kijk vooral eens rustig rond op de website van MMV, daar wordt je beter van.

Over supplementen gesproken: ook dit is een industrie. Het kan je ten goede komen als je ze juist weet toe te passen. Haal niet zomaar wat in huis omdat iemand zegt dat het goed is voor dit of dat. Niet omdat het schadelijk is, maar omdat jíj het misschien helemaal niet nodig hebt of omdat een ander supplement beter bij je past. Dat gaat je veel geld besparen. Maak gerust een afspraak hoe ik je daarbij behulpzaam kan zijn.

 

Over Sylvia

Natuurgeneeskundepraktijk Boxmeer

Natuurgeneeskundepraktijk Boxmeer

Het is mijn missie jou te begeleiden naar een goede gezondheid zodat jij je leven weer kunt gaan leven in plaats van lijden.

Gerelateerde artikelen

Wat als antibiotica niet meer helpt?

Wat als antibiotica niet meer helpt?

De WHO meldt dat we afstevenen op antibioticaresistentie. Veel ziektes zullen dan weer dodelijk worden, want antibiotica helpen dan niet meer. Daarom is preventie en kennis over jou als natuurlijk wezen zo belangrijk. Lees meer in dit blog.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sylvia Peters Rit

Sylvia Peters Rit

Praktijk Natuurgeneeskunde & Bewustwording

I will be back soon

Sylvia Peters Rit
Hallo 👋
Waarmee kan ik je helpen?
Start Chat met Sylvia:
chat
Tweet
Share
Share
Pin