E.E.N.® therapie

Uit alle systemen het beste halen en er tevens de Eenheid in zien
9

Ik heb onverklaarbare klachten

Geen oorzaak te vinden, van alles gedaan. Wat is er toch met me aan de hand? Ik voel het toch écht.

9

Wat doe ik hier eigenlijk, ik kom er niet uit

Je hebt het gevoel dat je in rondjes loopt, dat je hier niet thuis hoort, je wordt er wanhopig van.

9

Wie ben ik, wat is de zin van mijn leven

Je loopt tegen je grenzen aan, je hebt het gevoel dat je jezelf kwijt bent maar durft geen stappen te zetten.

Het zelfgenezend vermogen

Genezing komt altijd van binnenuit: 95% van onze klachten komen vanuit het onderbewuste. Het zijn vaak ervaringen die zijn opgeslagen in het celgeheugen die nog niet goed zijn verwerkt. Je kunt dan ook eigenlijk dankbaar zijn voor de symptomen die je ervaart. Het zijn tekenen vanuit je lichaam dat het uit balans is en dat je actie moet ondernemen om gezond te blijven. Je leert opnieuw open te staan voor je innerlijke signalen en op de stroom van het leven te vertrouwen. Je durft weer te vertrouwen op jezelf. Het lijkt op het eerste gezicht misschien heel onwaarschijnlijk of ‘zweverig’ omdat we zo niet meer worden opgevoed en onderwezen. Toch is het heel logisch als je deze kennis over je eigen natuur weer tot je neemt en leert gebruiken.

Als er balans bestaat tussen de systemen kan het zelfgenezend vermogen zijn werk doen.”

Therapie op hoog energie-niveau

Ik ben erkend E.E.N.® therapeut dat staat voor Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde. Eclectisch betekent ‘uit alle systemen het beste halen en er tevens de Eenheid in zien’. De therapie is gebaseerd op Oosterse, Westerse, de traditionele Chinese en nog oudere volksgeneeskunde. De E.E.N.® therapie is een holistische geneeswijze. Er wordt gekeken naar de balans tussen lichaam, geest en bewustzijn en naar de oorzaak van achterliggende klachten. Klachten worden dan begrepen en verwerkt.

Er wordt gewerkt met chakra- en meridiaansystemen. Daarnaast met ondersteunende behandelingen zoals, voedingsintoleranties, drainageproblemen, fysieke verstoringen, toxine belasting, thematherapie, kracht van vergeving, psychotherapie, endocrinologie, handreflexzonetherapie enz.

“De innerlijke wijsheid die je dan verkrijgt kun je toepassen op alle gebieden van het leven: relaties, werk en gezondheid.”

Je grenzen kennen

Je weet wat bij jou past en wat niet. Je durft daardoor liefdevol je grenzen te stellen en doet waar jij gelukkig van wordt.

Volop energie

Je hebt er weer zin in, je bent vitaal, ondernemend, sociaal actief. Je voert je plannen uit, voelt je lekker in je vel. Je hebt een positieve uitstraling.

Vage klachten verdwijnen

Je weet wat jou spanning geeft en wat niet. Je weet welke ontspanning bij jou hoort. Je lichaam hoeft zijn energie niet meer te gebruiken voor ziektebestrijding maar gebruiken om te léven. Dát is bevrijdend.

Ervaringen van mijn klanten

Door de behandelingen werd mijn moeheid steeds minder. Ik werd weer energieker. Kon meer hebben aan mijn hoofd. Kreeg weer eigen initiatieven. Ik werd weer meer ik.
Een fijne bijkomstigheid dat mijn koortslip, welke ik regelmatig had, ik nu al maanden niet meer heb gehad.
Tijdens deze behandelingen, praatte we ook over mezelf als persoon, mijn valkuilen, zingeving, waar wordt je blij van, verleden, je opvoeding e.d.
Ook hierin heeft Sylvia me begeleidt en gecoacht. Al bij al fijne behandelingen bij een fijn persoon,

K.J. 59 jaar

Dit heb ik nog nooit zo meegemaakt. Heel bijzonder, ik voel me nu veel rustiger.

B.J. 52 jaar

Wat gebeurt er tijdens een consult

Een goede klik is belangrijk. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek gaan we over tot een intakegesprek. Samen bespreken we jouw doel en de mogelijkheden om die te bereiken.

Afhankelijk van de klacht en de doelstelling wordt een behandelplan opgesteld. Dat is meestal een combinatie van verschillende soorten behandelingen. Dat is dan ook het moment om een behandelovereenkomst te tekenen die ik verplicht ben aan jou te overhandigen.

Wil jij je weer vrij en vol energie voelen?

En ontdekken hoe je dit zelf kunt doen? Maak dan een afspraak.

Veelgestelde vragen

Wat doe je precies bij een energetische behandeling?

Energie kun je meten. Daar beginnen we mee. Door eeuwenoude kennis over energie zie ik daarmee met welke klachten en met welk thema we te maken hebben. Dat diepen we uit op verschillende manieren, dat kan een aurabehandeling zijn, werken aan lichaamsbewustzijn, aarden, leren mediteren enz. In mijn praktijk is het altijd stil zodat je niet afgeleid wordt en je lekker tot jezelf kunt komen.

Worden de behandelingen vergoed?

Vergoedingen vallen bij de meeste zorgverzekeraars onder alternatieve geneeswijzen. Of ook jij de behandelingen vergoed krijgt is afhankelijk van de zorgverzekeraar en het door jou gekozen aanvullende pakket. Check dus altijd zelf je polis en kijk verder dan de omschrijving ‘alternatieve geneeswijzen’. Niet alle methodes worden namelijk vergoed.

Moet ik me voorbereiden op een consult?

Nee. Het is wel handig om gemakkelijke kleding aan te doen, waar jij je lekker in voelt.

Heb ik controle over mezelf tijdens de behandeling?

Zeker! Er gebeurt niets wat je niet wilt en er gebeuren ook geen rare dingen, zoals controle verliezen. Integendeel, je leert juist controle te hebben waar je controle over kunt hebben en door bewustwording leer je wat je los kunt laten zodat je daar geen energie meer aan verspilt.

Wil jij je weer vrij en vol energie voelen én leren hoe je dat zelf doet?

Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je mag natuurlijk ook meteen een consult-afspraak maken.