Energetische natuurgeneeskunde

Ontdekken wat er meer is
9

Ik ben doodmoe en heb geen energie

Je komt de dag moeizaam door, slaapt slecht. De puf is eruit en je hebt nergens meer zin in. Je bent opgebrand.

9

Alles geprobeerd maar de klacht blijft

Je hebt pijn, je kan niet alles eten enz. Het is om gek van te worden. Is er iemand die mij kan helpen?

9

Ik voel me ongelukkig maar waarom?

Je voelt je machteloos, boos, verdrietig, hebt allerlei vage klachten en je komt er niet van af. Je begrijpt niet wat er met je aan de hand is.

Leven vol energie

Energie lijkt een ongrijpbaar iets. Tóch wordt er al duizenden jaren mee gewerkt. Je kent het als Chi, Ki, Prana of levensenergie. Er wordt mee gewerkt in de Oosterse en Westerse natuurgeneeskunde en bevat een schat aan kennis dat getoetst is aan de praktijk. Energie volgt natuurwetten (balans) en heeft links met natuurkunde (licht, trillingen, warmte, magneetveld). Iedereen heeft levensenergie, datgene dat ons doet leven. Het maakt bewust van de connectie tussen lichaam, geest en ziel. Je kunt het meten en voelen. Je herontdekt je diepste zelf, daardoor kun je sturen op zelfontwikkeling en zelfgenezend vermogen. Energie herstellen geeft je energie om ten volle je eigen leven te léven i.p.v. te lijden.

 

“Jouw staat van energie bewust maken en gebruiken om je leven te leiden dat bij jou past, dat geeft energie!”

 De normaalste zaak van de wereld.

Je kunt er erg spiri-spiri over doen. Energetische geneeskunde heeft ook wel wat met spiritualiteit, maar dan wel met beide benen op de grond. Je maakt namelijk gebruik van het aardse, dat wat de aarde ons geeft: je lichaam, voeding uit de natuur etc.. Wanneer je de intelligentie beseft, van wat je niet kunt zien maar wel voelen en meten, ontstaat er een groot gevoel van spiritualiteit in de zin van verbondenheid, eenheid, je ‘weet’ dat het klopt. Dan valt er een soort rust over je. Niet de hele dag en altijd. Natuurlijk ben je wel eens uit evenwicht, maar je weet dat evenwicht weer snel te herstellen omdat je weet dat jij alles in je hebt om dat te kunnen. Dat is mijn ervaring. Het is allemaal heel logisch, heel natuurlijk! Dat is wat ik je laat ontdekken.

Je eigen-wijsheid inzetten zorgt dat je er energie van krijgt i.p.v. dat het energie kost

Van pijn naar plezier

Lichamelijke of emotionele pijn verwerken betekent dat het niet meer terugkomt, er geen energie meer verspilt wordt en er energie overblijft om weer te léven. 

Je ontdekt wat je zelf kunt doen

Door het onbewuste bewust te maken kun je wat aan je klachten doen, zelf of met een beetje hulp. Je weet dan ook hoe je klachten kunt voorkomen.

Rust en zelfvertrouwen

Je weet wie je bent en durft dat ook te zijn. Je durft de verantwoording voor je eigen leven te nemen. Je straalt van zelfvertrouwen, hebt compassie en straalt rust uit. Je hebt vertrouwen in de toekomst.

Ervaringen van mijn klanten

 

Ik ben bij Sylvia geweest voor buikklachten, door oa de raymedy methode heeft ze uit kunnen zoeken waar mijn klachten vandaan kwamen. Ik eet sindsdien anders en mijn buikklachten zijn zo goed als verdwenen. Dank je wel Sylvia, heb nu ook meer energie dan voorheen.

L.C. 54 jaar

‘Toen ik voor het eerst kwam was ik heel erg moe en sipjes. Ook ging ik niet meer naar school. In het begin wist ik niet wat ik ervan moest verwachten omdat het nog helemaal nieuw was voor mij, maar in de loop van de tijd ben ik toch echt wel verschil gaan zien. Ik zou het zeker aanraden omdat je zonder al te veel praten toch goede resultaten ziet. Het is erg ontspannen en voor mij voelde het ook heel vertrouwd. Ik heb er een zeer goede ervaring gehad en kan nu weer zonder klachten naar school.’

V. 17 jaar

Wat gebeurt er tijdens een energetische behandeling

Na een intake wordt een behandelplan opgesteld en een behandelovereenkomst getekend. Er wordt gemeten hoe je energie-status is en ik leg uit hoe je dat kunt herkennen bij jezelf. Vaak herken je klachten waarvoor je eigenlijk niet kwam maar die wel verband met elkaar hebben. Vervolgens worden de behandelingen gestart. Na afloop evalueren we het resultaat.

 

Volop energie voor de rest van je leven

Omdat je het waard bent!

Veelgestelde vragen

Moet ik me voorbereiden?

Soms wel. Het kan zijn dat ik het intakeformulier van te voren toestuur of dat je een lijstje mag invullen. Meer hoeft niet. Kom vooral met een open mind.

Is energetische natuurgeneeskunde voor alle klachten?

In principe wel. Het is geen wondermiddel en er wordt verwacht dat je zelf doet wat van nature goed voor je is. Ik kan dat niet voor je doen. Wanneer je de diagnose ongeneeslijke ziekte hebt kan ik je niet genezen. Behandelingen kunnen je wel rust geven om met je situatie om te gaan en er het beste uit te halen. Er zijn gevallen bekend dat dat alleen al aanzet tot zelfgenezing, maar niemand kan nog precies verklaren hoe dat komt. Garantie kan niemand je geven. Genezing komt voor 95% van binnen uit.

Is ben heel gevoelig, wordt het niet teveel?

Nee hoor. Maak je geen zorgen. Wanneer je bij mij komt of dat overweegt betekent dat dat je er klaar voor bent om een stap te zetten. Je krijgt wat je aankunt. Je mag daar volledig op vertrouwen. 

Het klinkt nogal vaag, kun je me meer vertellen?

Energetische natuurgeneeskunde is inderdaad een zeer breed begrip. Ik vul regelmatig informatie aan in de kennisbank of via mijn blogs. Ik stel voor dat je daar eens doorheen bladert om te kijken wat je zoekt. Je mag je vragen ook stellen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een telefoontje.

Ik voel niks, is het ook voor mij?

Zéker. Jij voelt ook, alleen ben je dat verleert of heb je het voelen onderdrukt door bijvoorbeeld trauma. Juist dan is een energetische behandeling zeer geschikt voor jou. Je kunt dan in plaats van je gevoelens te onderdrukken, je gevoelens verwerken en transformeren. Je ziet weer mogelijkheden en je zult je vrijer voelen dan ooit tevoren. Bij trauma gaat dat niet in 1 keer. Wanneer je je open stelt (bij mij is niks gek en je mag me vertrouwen) zul je jezelf weer terugvinden. Wanneer je verslaafd bent aan drank, drugs of andere onderdrukkend middelen kan ik je niet helpen.

Voel je vrij en stevig in je schoenen.

Zet een bijzondere stap voor de rest van je leven!