Kom ik tekort, heb ik een voedingsintolerantie?

Doe een scan en weet direct waar je aan toe bent
9

Ik denk dat ik ergens niet tegen kan, maar wat is het

Je hebt spijsverteringsklachten en het idee dat dat door bepaalde voeding komt, maar je hebt geen idee welke voeding

9

Niemand kan iets vinden, maar ik kan niks meer eten

Ik heb er zo’n last van, ik wil weten waar ik aan toe ben

9

Ik ben zo moe

Kan dat komen door mijn voeding? Dat las ik ergens.

9

Ik heb een opgeblazen gevoel

Telkens na het eten lijk ik wel een ballon, dat is toch niet normaal?

Eindelijk duidelijkheid

Natuurlijk is het heel vervelend als je je moe en futloos voelt, buikpijn hebt, diarree of obstipatie hebt, een band om je middel voelt, een opgeblazen gevoel hebt, krampen, onbekende huiduitslag, prikkelbaar bent of andere klachten waar geen vinger achter te krijgen is. Doe dan eens een scan op voedingsintolerantie of vitaminen en mineralen. Het is de snelste en eenvoudigste manier om achter een mogelijke oorzaak van dit soort klachten te komen. Je krijgt duidelijkheid en weet meteen wat je kunt doen. Binnen afzienbare tijd worden je klachten minder en kan je lichaam zich herstellen. Dan weet je wat je zelf kunt doen om te voorkomen dat je weer klachten krijgt. Je voelt je weer kiplekker en hebt weer energie voor 10!

Mocht er niets worden gevonden kunnen we meteen verder zoeken en blijf je niet onnodig in rondjes lopen.

 

“Eindelijk kan ik weer wat eten, mijn klachten zijn minder of helemaal verdwenen.”

Van voeding die schaadt naar voeding die baat

Wanneer ik bij iemand het voedingspatroon onder de loep neem doordat diegene spijsverteringsproblemen of vage klachten heeft, dan blijkt vaak dat er nogal éénzijdig gegeten wordt. Je ontwikkelt dan een intolerantie voor datgene wat je teveel eet of een tekort aan voedingsstoffen omdat er te weinig gevarieerd wordt gegeten. Vaak laat je al intuïtief bepaalde voeding staan of ga je die juist eten. Maar wat als dit niet voldoende is? Een scan geeft sneller resultaat. Je ontvangt dan meteen een dieetadvies waar je wat aan hebt en dat snel resultaat oplevert.  Het kan ook zijn dat duidelijk wordt dat de oorzaak niet in die hoek ligt. Dan gaan we verder zoeken, want door te meten kunnen ook andere achterliggende oorzaken worden opgespoord.

Simpeler kan: niet in 1 keer weten of ik op het goede spoor ben

Snel duidelijkheid

Binnen een uur weet ik waar ik aan toe ben.

Weten wat wél kan

Als je weet wat je beter niet eet is het fijn dat je ook meteen weet wat je wél kunt eten. Zo is verandering in voeding niet meer zo’n gigantische opgave.

Volhouden wat goed voor je is

Je weet het hoe en waarom je bepaalde voeding juist wel of beter niet kunt eten. Wat je geleerd hebt pas je makkelijker toe. Je blijft ook gemotiveerd om vol te houden, je voelt immers dat het werkt voor jou.

Ervaringen van mijn klanten

 Toen ik de eerste keer kwam kreeg ik meteen een advies dat ik liever niet hoorde. Ik moest wat ik zó lekker vond laten staan. Maar ik had last van mijn gewrichten dus toch maar opgevolgd. Ik voel me als herboren, mijn gewrichtsklachten zijn over en ben nu fanatiek aan het sporten.’

I.C. 52 jaar

Mijn energie wisselde per dag, zelfs per uur. Wat haalt me zo onderuit? Hoe krijg ik mijn energie terug? Mijn buik was niet rustig. Deze kon ineens opzwellen, en pijnlijk aanvoelen, en later weer verdwijnen. Dit zonder aanwijsbare redenen. Ik had het idee dat mijn buik telkens opgepompt werdMet deze vage, vervelende, klachten ging ik naar Sylvia. Zij heeft met haar apparatuur metingen gedaan, hierdoor kon ze zien waar de hiaten zaten. Door de metingen kwam naar voren dat ik een intolerantie had voor gist en koemelk. Ik ben mijn voeding hierop gaan aanpassen, en ik moet zeggen dat mijn buik rustiger is geworden. Ik merk meteen als ik me hieraan niet houdt.Door de behandelingen werd mijn moeheid steeds minder. Ik werd weer energieker. Kon meer hebben aan mijn hoofd. Kreeg weer eigen initiatieven. Ik werd weer meer ik.

K.J. 59 jaar

Wat gebeurt er tijdens een scan

Na een korte bespreking van je probleem ga ik meten en een voedingsintolerantie en/of een vitaminenen-mineralenscan doen. Dat doe ik met energetische methoden terwijl jij lekker uitrust. Uit de scan volgt waar je gevoelig voor bent of waar je een tekort aan hebt. We bespreken wat je beter kunt laten en nóg prettiger wat je ermee kunt, daarmee ga je thuis aan de slag. Soms krijg je ondersteunende middelen mee. 

Na de scan overleggen we of je nog een keer terugkomt of niet.

Meten = weten = goed eten

Omdat je het waard bent!

Veelgestelde vragen

Moet ik me voorbereiden?

Nee, je hoeft je niet voor te bereiden. Hooguit stuur ik je een formulier toe om meer te weten te komen over je achtergrond wat we zouden kunnen gebruiken tijdens de opstelling.

Hoe kan het dat ik bij het lezen hiervan al onrustig wordt?

Niets is toevallig. Je bent hier gekomen om een reden. Je bent er blijkbaar aan toe een volgende stap te zetten in je leven en daarvoor moet er eerst een belemmering worden opgeruimd. Dat is je tot nu toe niet gelukt door je verstand te gebruiken maar gaat wel lukken door uit je comfortzone te stappen. Een familie-opstelling is dan een liefdevolle manier. Alles mag er zijn, niets is gek, het één is niet beter dan het ander. Gun jezelf die ervaring.

Het klinkt nogal vaag, kun je me meer vertellen?

Soms is moeilijk in woorden uit te leggen wat er nu precies gebeurt. Je kunt het filmpje kijken dat staat onder het kopje “wat gebeurt er tijdens een familie-opstelling”. Soms zit het denken in de weg en moet je het gewoon ervaren. Geloof me je wordt een mooie ervaring rijker.

Merkt mijn familie hier iets van?

Niet direct of zoals jij het waarschijnlijk bedoelt. Doordat jij inzichten krijgt en er dingen aan de oppervlakte mochten komen zonder oordeel, verandert er op energetisch niveau op subtiele wijze wel wat. Die subtiele verandering merk je bij jezelf en op termijn ook bij de ander. Het is een wisselwerking. Je wordt je daar waarschijnlijk pas na verloop van tijd bewust van. 

Voel je vrij en stevig in je schoenen.

Zet een bijzondere stap voor de rest van je leven!