Home » Blog » Bewustwording » Thuis je immuunsysteem ondersteunen

Thuis je immuunsysteem ondersteunen

door | 2 apr, 2020 | Bewustwording, Klachten

Wie had 3 maanden geleden nog gedacht dat ons leven door een virus zo rigoreus op zijn kop gezet zou worden? Niemand denk ik. Vervolgens horen we niets anders meer.

Wat we zelf kunnen doen om bij ons de kans op een mild verloop van de infectie te vergroten is kennis die beduidend minder aandacht krijgt, maar waar wel heel nuttige ‘gezond verstand’ informatie over te vinden is. De informatie in deze blog is wat lang maar ik hoop dat je toch het geduld hebt om verder te lezen.

1. Ondersteun je immuunsysteem

Tegen virussen bestaan  geen geneesmiddelen. Het belangrijkste wapen is je weerstand. Een goede weerstand kan ziekteverwekkers zoals virussen verslaan. En als je toch ziek wordt, zorgt een goede weerstand ervoor dat je (snel) weer beter wordt. Dat geldt niet alleen voor nu, maar gold ook eerder al en geldt ook voor later.

Er zijn verschillende dingen aan te bevelen qua voeding omdat bekend is én wetenschappelijk bewezen (claims goedgekeurd door de EFSA, de officiële Europese voedselwaakhond) dat ze het immuunsysteem versterken of omdat ze goed voor onze gezondheid zijn. Dit geldt voor voedingsstoffen zoals Vitamine C en D, Omega 3, Zink en Seleen. Supplementen zijn gemakkelijk maar het beste is nog je voeding zodanig aan te passen dat je ze voldoende binnen krijgt. De natuur heeft deze stoffen niet voor niets in voeding gestopt. Lukt dat niet dan kun je altijd nog supplementen nemen. Let wel: supplementen zijn geen medicijnen, ze kunnen wel een extra ondersteuning zijn voor je immuunsysteem. Het beste is om professioneel advies in te winnen voordat je je kast vol hebt. Wil jij je voedingspatroon zó aanpassen dat het je immuunsysteem ondersteunt? Wil je weten welke supplementen belangrijk zijn voor jou? Mijn praktijk is online geopend, bel of mail gerust. Dan kunnen we samen kijken hoe.

Minstens zo belangrijk: vergeet vooral niet voldoende te slapen en te bewegen!

2. Versterk je immuunsysteem door jezelf thuis te behandelen

Als Raymedy therapeut kan ik je nu ook helpen bij het versterken van je weerstand zonder dat een bezoek aan de praktijk nodig is. Met het behandelen van virale infecties heeft Raymedy al vele jaren ervaring (HPV, Herpes, verkoudheid, griep, Zika, koortslip, gordelroos, wratten). Natuurlijk is de behandeling optimaal wanneer ik een individueel behandelplan maak op grond van scans, maar we moeten nu roeien met de riemen die we hebben.

De afgelopen week hebben we van gebruikers van een nieuw thuisbehandel protocol de volgende ervaringen gehoord:

  • tijdens de behandeling werd mijn rug (longen) inwendig warm, ik voelde dat het weer ging ‘stromen’
  • een aantal uren na de behandeling was mijn ademhaling vrij en dat bleef ook,
  • de dag na de behandeling had ik meer energie,
  • van 3 mensen die met Covid19 gediagnostiseerd waren hoorden we dat zij 12 uur na de behandeling met dit protocol geen symptomen meer hadden en sindsdien niet weer gekregen hebben,
  • het lijkt of mijn longen ‘open’ gaan,
  • ik voel me veel fitter, de benauwdheid was weg na 4 dagen,
  • ik slaap weer beter

We hebben twee pijlen op de boog waarmee we kunnen helpen:

* Wanneer je een PowerMe hebt, dan raad ik aan om het protocol ‘Immuun Support’ te gebruiken. Het gebruik hierbij is gratis dus daarvoor hoeft niemand het te laten. Het is het meest uitgebreide protocol. Wanneer je deze al ontdekt en gedaan hebt, deel dan je ervaring!  Heb je geen PowerMe en ben je nieuwsgierig naar wat dit is en wat je ermee kunt, bekijk dan dit filmpje link thuis-behandelen  en neem dan contact  met mij op.

* Je kunt nu een simpel apparaatje kopen, dat heet een beamer, waarmee je jezelf en je familieleden met pulserende magneetvelden kunt behandelen. De software kun je van de Raymedy website afhalen en op je eigen Windowscomputer installeren. Je ontvangt van mij vervolgens een inlogcode en we houden contact voor verder advies. Voor de duur van het behandelplan kun je niet alleen jezelf maar ook je gezinsleden onbeperkt behandelen.

De kosten voor de beamer zijn € 75,= éénmalige aanschafkosten en € 35,= / week voor een onbeperkt aantal behandelingen. Huren per week kan ook voor € 50,00 per week.

Er is maar beperkte capaciteit van deze apparaatjes, dus als je geïnteresseerd bent stuur me dan snel een mail met wat je wilt. Je kunt me altijd  bellen of mailen voor meer informatie. Verder staat er op mijn website meer informatie over thuis-behandelen.

Zorg goed voor jezelf en tot ziens!

Sylvia

Over Sylvia

Natuurgeneeskundepraktijk Boxmeer

Natuurgeneeskundepraktijk Boxmeer

Het is mijn missie jou te begeleiden naar een goede gezondheid zodat jij je leven weer kunt gaan leven in plaats van lijden.

Gerelateerde artikelen

Het is wat het is:  kom uit de herfstblues

Het is wat het is: kom uit de herfstblues

De herfst: bij uitstek de tijd van oogsten en afsluiten. Als de bladeren vallen hebben we soms last van herfstblues, een depressie binnen in onszelf. Niks is goed. Maar is dat wel zo? Het zijn maar gedachten. Kijk naar de natuur: het is wat het is. Lees in deze blog hoe je daar gebruik van kunt maken om uit de herfstblues te komen naar innerlijke rust.

lees verder
Wat als antibiotica niet meer helpt?

Wat als antibiotica niet meer helpt?

De WHO meldt dat we afstevenen op antibioticaresistentie. Veel ziektes zullen dan weer dodelijk worden, want antibiotica helpen dan niet meer. Daarom is preventie en kennis over jou als natuurlijk wezen zo belangrijk. Lees meer in dit blog.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sylvia Peters Rit

Sylvia Peters Rit

Praktijk Natuurgeneeskunde & Bewustwording

I will be back soon

Sylvia Peters Rit
Hallo 👋
Waarmee kan ik je helpen?
Start Chat met Sylvia:
chat
Tweet
Share
Share
Pin