Voor veel mensen is het eenvoudig: gezond eten, meer bewegen en iets minder stress. Afvallen gaat bijna vanzelf.

Maar bij jou is het anders, je hebt al van alles geprobeerd, wel of geen vet, met of zonder gluten, een nieuwe hype, tegenstrijdige adviezen. Wat moet je ermee? In de tussentijd heb je nog steeds overgewicht, heb je last van je darmen, heb je een verstoorde hormoonhuishouding, voel je je helemáál niet lekker in je vel. Dat kan, want niet voor iedereen is het zo eenvoudig. Niet iedereen is hetzelfde. Wat bij je vriend(in) werkt, hoeft niet bij jou te werken.

Het kan zijn dat oervoeding of natuurvoeding wél helpt.

In mijn praktijk kwam ik het vaker tegen dat afvallen niet lukt of dat er hardnekkige klachten bleven bestaan. Dan moet er soms een stapje meer gezet worden. Om jou te garanderen dat je het juiste advies krijgt ben ik aangesloten bij Oergezond/Oerslank.

Met Oergezond of Oerslank gaan we samen een stapje verder. Je leert meer over de werking van je lichaam, welke processen bij jou zijn verstoord en hoe je deze kunt herstellen. Je krijgt daarbij veel voedingstips en een ruime keuze aan recepten om je te helpen naar een optimale gezondheid. Je hoeft het niet alleen te doen! Ook dit is gemakkelijker én lekkerder dan je denkt.

Sylvia Peters Rit

Sylvia Peters Rit

Praktijk Natuurgeneeskunde & Bewustwording

I will be back soon

Sylvia Peters Rit
Hallo 👋
Waarmee kan ik je helpen?
Start Chat met Sylvia:
chat